Illustratie Studios de Bie Vrij werk

"Publicaties in bijvoorbeeld stripbladen en relatief vrij werk in de vorm van losse opdrachten zijn een onmisbare bron van expressie en geven de ruimte voor experiment en nieuwe ideeën."

"Kinderboeken vragen om fantasie en inlevingsvermogen. Bij cartoons gaat het om uiting van een mening of de vraag om een bepaald thema van een glimlach te voorzien. Het is belangrijk om de boodschap met een zekere scherpte over te brengen en tegelijk ruimte te laten voor interpretatie en luchtigheid."

"De platenhoezen kwamen tot stand binnen een totale vrijheid van ontwerp: artiestnaam en titelsong als enige uitgangspunten. Hetzelfde geldt voor de affiches van Poppodium Vera en de publicaties van stripverhalen in Zone 5300."

Paul De Bie Babazula Paul De Bie Cozy Creatures Paul De Bie Second Thoughts On Art Paul De Bie Flying Horsemen Paul De Bie Portret Maria Montessori Paul De Bie Portret Peter Petersen Paul De Bie Vinyl covers For Most music Paul De Bie Instalife Paul De Bie Instagram Cartoon Paul De Bie The Queers Paul De Bie The Ghost Wolves Paul De Bie Vinyl covers for Cozy Creatures